Te doen tijdens Cinekid in de herfstvakantie. Het filmfestival voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Met behulp van de Tele-Tekening-Machine van De Toonwerkplaats kom je virtueel terecht in je eigen tekening!

Je maakt eerst een tekening, daarna wordt je voor een 'greenscreen' gefilmd terwijl je speelt dat je in jouw tekening bent. Deze twee beelden worden gecombineerd zodat het net lijkt alsof je door jouw eigen tekening wandelt, rent, zwemt of zweeft. Als je eenmaal gezien hebt wat de mogelijkheden zijn, dan slaat je fantasie op hol! En dat is nou net de bedoeling!

Het resultaat is een compilatie van alle filmpjes die zijn opgenomen. De compilatie is na de film op groot scherm bij ons te zien en wordt achteraf op Facebook gezet. Deze workshop is doorlopend te bezoeken van 13.00 tot 14.00 uur. In combinatie met een filmkaartje van dezelfde dag zijn de workshop gratis. Zonder filmkaartje betaal je slechts € 2,-. Vanaf 4 jaar.

Van 22 t/m 29 oktober is het weer tijd voor Cinekid. Op zondag 22 oktober openen we het festival en leggen we al vroeg de rode loper voor je uit. Naast de vele films kan je ieder dag maskers maken, monsters knutselen en kleuren. En je kan verder meedoen aan het pyjama-ontbijt of een van de speciale knutselactiviteiten. Wij hebben er zin! Jij ook?
Cinekid: Workshop Wandelen in je Eigen Tekening
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Michiel Bos
  • Jaar: 2014
  • Duur: 60 min.