Op zondag 26 april is de vierde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Met bijzonder smakelijke films en tussendoor genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken.

We pakken dit jaar groots uit met een programma van maar liefst zes films: de documentaires Sergio Herman - Fucking Perfect, over de 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman, Fed Up, over de Amerikaanse voedselindustrie en de rol van suiker, Food Chains, over een revolutie in de voedselketen van Florida en Portret van een Tuin, een ode aan de (moes)tuin en haar tuiniers. Verder vertonen we de speelfilms Chef, een komedie over een chef-kok die een eigen restaurant op wielen begint, en The Hundred-Foot Journey, waarin het Indiase gezin Kadam een Indiaas restaurant opent in Zuid-Frankrijk. Bij een aantal films zijn gastsprekers aanwezig en is er ruimte voor de nodige discussie.

Daarnaast speelt het eten natuurlijk een belangrijke rol. Bij de koffie wordt huisgemaakt lekkers geserveerd. De lunch wordt verzorgd bij en door de nieuwe uitbaters van Paviljoen Vogeleiland, met aandacht voor lokale producten en bijpassende wijnen met een verhaal. En bij de borrel verrassen we u met een slowe traktatie

De arrangementen voor de ochtend, middag en hele dag zijn uitverkocht. Er zijn wel losse kaarten voor de films beschikbaar á € 10,50 (vriend/CJP/student/lid Slow Food € 8,50). Afhankelijk van de filmkeuze is dit inclusief iets lekkers bij de koffie of bij de borrel.

Een blokkenschema van het gehele programma is hier te vinden. Voor mensen die een middagarrangement hebben gekocht, om ongeveer 12.45 uur vertrekken we vanaf het filmhuis naar het Paviljoen Vogeleiland voor de lunch.

Het Slow Food Film Festival Deventer wordt georganiseerd in samenwerking met Slow Food IJsselvallei. Meer informatie over de films is te vinden door op de titels hierboven te klikken. Meer informatie over het menu volgt nog.
SLOW FOOD FILM FESTIVAL DEVENTER 2015
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie:
  • Jaar: 2015
  • Duur: 550 min.