Voorafgaand of na de film kan je een aantal keer aanschuiven bij Restaurant Bouwkunde (onderscheiden met een Bib Gourmand) voor een smakelijk Bourgogne-diner.

Dit Bourgondische diner brengt je alvast helemaal in de sfeer van de film Retour en Bourgogne en bestaat uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, koffie na en twee bijpassende glazen wijn gekozen door sommelier Heleen Boom.

De prijs van dit diner (inclusief drankjes) bedraagt € 40,00. De kaarten voor de film dienen los gekocht te worden. Je kunt het diner kopen aan onze kassa of op onze de website. Met jouw entreebewijs of e-ticket kun je je vervolgens melden bij Restaurant Bouwkunde. Op donderdag 20 en woensdag 26 juli kan je na afloop van de film om 19.30 uur terecht en op dinsdag 25 juli voorafgaand aan de film om 18.00 uur. Je kunt eventuele dieetwensen telefonisch doorgeven aan het restaurant: 0570-614075.

Je koopt het diner echt voor één specifieke avond, dit om optimale beschikbaarheid te garanderen.

Kaarten voor de film kun je via deze link kopen. Het is dus ook mogelijk om op een andere avond naar de film te gaan dan dat je dineert.
Retour En Bourgogne Diner
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • K R vol di 25-07, 18:00 uur
  • K R vol wo 26-07, 19:30 uur
  • Regie: Restaurant Bouwkunde
  • Jaar: 2017
  • Duur: 120 min.