Op zaterdag 12 en zondag 13 maart kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar weer bij ons terecht voor Het Fantastisch Kinderfilm Festival. Dit jaar is het thema ‘Kronkel en Slinger’; pak je koffer en reis mee!

De kinderfilms nemen je mee op pad naar bijzondere plekken, ver weg en dichtbij. Over water en land, door de lucht en in dromen. Voor de jongsten vertonen we de animatiefilms: Mijn Moeder is een Vliegtuig, Verloren Vriendje, De Geur van Worteltjes, Verhalen van de Zee, Mini en de Muggen en Wie is Waar?. Voor oudere kinderen draait er: Reis naar het Noorden, Het Zakmes, Kleine Nicolaas Gaat op Vakantie en Een Weekje Weg.

Het leukste van het festival is dat alle kinderen die naar de film gaan mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding: met een verrekijker en kaart vind je je weg. Speel mee met de koffer memorie, vertoon een schaduw voorstelling in de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, maak je eigen picknick met groenten & fruit uit wagonnetjes en teken een ansichtkaart en doe hem direct op de bus. Dus kies een bestemming, boek een kaartje en stap op!

Kaarten kosten € 9,- per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. Een ticket is geldig voor één filmvertoning en geeft (op dezelfde dag) gratis toegang tot de workshops. Kaarten voor de films zijn te koop en te reserveren via de pagina’s van de films zelf (zie de links hiervoven).