Skip to Content

Yearly Archives: 2018

29 april IFFR Gemist

Written on april 16, 2018 at 17:04, by

Grijp nu je laatste kans om nog drie favorieten uit de selectie van de 47ste editie van International Film Festival te bekijken. Op zondag 29 april draaien we Arrhythmia, Jimmie en All You Can Eat Buddha, stuk voor stuk films die in de top van de IFFR Publieksprijs zijn geëindigd en alleen tijdens IFFR Gemist  Continue Reading »

Food Film Festival Deventer 20, 21 en 22 april

Written on april 4, 2018 at 17:05, by

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april vindt de 7e editie van het Food Film Festival Deventer plaats. Met bijzonder smakelijke films en genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken. Via deze website kunnen er nu kaarten gekocht worden voor de verschillende programma-onderdelen. Vrijdag starten we met een proeverij bij Wagging Finger  Continue Reading »

Viking Film & Theater: van 2 naar 1

Written on april 3, 2018 at 17:14, by

Twee locaties. Én organisaties. Én 150 vrijwilligers. Die straks samen één zijn. Dat kan alleen maar met mensen die daar ongelooflijk veel zin in hebben. Of krijgen! Want zeg nou zelf, als je straks mag zeggen dat je vrijwilliger bent van Viking Film & Theater, dé hotspot van Deventer, dat is toch fantastisch? Dat je  Continue Reading »

Veelgestelde Vragen Viking Film & Theater

Written on maart 26, 2018 at 16:36, by

Wanneer gaat de Viking eigenlijk open? Hoeveel zalen komen er? Kan ik straks ook een hapje eten voor de voorstelling of film? Wat gebeurt er met de oude locaties? De antwoorden op deze vragen vindt u op onze speciale bouwsite. Daar hebben we de meest gestelde vragen gebundeld. Heeft u ook een vraag aan ons?  Continue Reading »

Grand Depart Ronde van Vedett

Written on maart 19, 2018 at 18:42, by

Op maandag 2 april, tweede paasdag, vindt de derde editie van de Ronde van Vedett plaats, het wielerparcours door het Deventer Bergkwartier. De Grand Depart is ook dit jaar in filmhuis De Keizer, op vrijdag 30 maart. In samenwerking met de organisatie van de Ronde van Vedett is er gezocht naar een programma met voor  Continue Reading »

Deventer Boekenweek

Written on maart 12, 2018 at 16:33, by

Wat een feest in Boekenstad Deventer! Van 10 t/m 18 maart vieren wij de Deventer Boekenweek. Een dikke week vol met schrijvers, columnisten in cafés, theater, kerk en boekhandel. En natuurlijk ook films, muziek, theater en wetenschap met Natuur als thema! In het filmhuis zijn de films Les Gardiennes, Dorst en De Wilde Stad onderdeel van de Boekenweek.  Continue Reading »

Bouw Viking Film & Theater

Written on maart 8, 2018 at 16:51, by

De afgelopen weken was de bouw van Viking Film & Theater veel in het nieuws. We zijn heel blij dat de gemeenteraad op 14 februari heeft besloten door te gaan met de bouw van het filmtheater en daarvoor ook extra geld beschikbaar heeft gesteld. We hebben er nog steeds zin in en kunnen niet wachten  Continue Reading »

Taartrovers Film Festival 10 en 11 maart

Written on februari 26, 2018 at 11:29, by

Het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, vol fantasierijke films en creatief spel voor kinderen van 2 tot 9 jaar toert langs tien steden in het land. Op zaterdag 10 en zondag 11 maart is het festival bij ons te bezoeken! Het festivalprogramma bestaat uit 14 fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin  Continue Reading »

Jeugdfilms in de voorjaarsvakantie

Written on februari 16, 2018 at 14:25, by

In de voorjaarsvakantie, van zondag 2 februari t/m zondag 4 maart, vertonen we dagelijks mooie jeugdfilms: De Hazenschool, Paddington 2, Stip & Vlek Doen Weer Gek en Earth: Een Onvergetelijke Dag. Daarnaast zijn er ook weer leuke activiteiten! Op dinsdag 27 februari kan je meedoen met de workshop Wandelen in je Eigen Tekening. En op  Continue Reading »

Korte film Viking over bouw en bodemschatten

Written on februari 15, 2018 at 17:50, by

We kunnen verder! De gemeenteraad heeft groen licht gegeven om door te gaan met de bouw van Viking Film & Theater aan de IJssel. Er is brede steun voor het samengaan van filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde in één gebouw. De bodem ligt en de bouw kan door. De medewerkers en vrijwilligers bouwen ondertussen  Continue Reading »

Website: Harco Rutgers & Aarnoud Meijer