Skip to Content

Yearly Archives: 2018

Programma later vanwege Pinksteren

Written on mei 17, 2018 at 12:15, by

Vanwege Pinksteren staat het filmprogramma van speelweek 24 t/m 30 mei op dinsdagmiddag 22 mei online. De nieuwsbrief  wordt ook op dinsdag verstuurd. Het papieren programma kun je in de loop van de middag bij ons ophalen.

Bij Viking zit je goed!

Written on mei 14, 2018 at 16:05, by

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van Viking Film & Theater. Zo is onlangs de aanbesteding van de stoelen voor de theater- en filmzalen afgerond. De keuze is gevallen op stoelen van de firma Jezet. Het model Plaza is gekozen voor de theaterzaal. Deze inklapbare stoel zal zowel op de inschuiftribune als  Continue Reading »

Jeugdfilms in de meivakanie

Written on april 25, 2018 at 12:47, by

In de meivakantie, van zondag 29 april t/m zondag 13 mei, vertonen we (bijna) dagelijks mooie jeugdfilms: Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!, Early Man (NL) en Nijntje de film. Daarnaast zijn er ook weer leuke activiteiten! Op woensdag 2 mei organiseren we weer samen met De Noorman een heerlijk Pyjama-onbijt voor de nieuwe  Continue Reading »

Passen en meten

Written on april 23, 2018 at 17:29, by

Overvolle kapstokken en enorme drukte bij de bar en in de foyer van filmhuis De Keizer. Met 60 bezoekers wachten op de krappe en lage tussenverdieping in Theater Bouwkunde voor het begin van de voorstelling. Een herkenbaar beeld voor de meeste bezoekers. Bij drukbezochte en uitverkochte voorstellingen is het passen en meten op onze huidige  Continue Reading »

29 april IFFR Gemist

Written on april 16, 2018 at 17:04, by

Grijp nu je laatste kans om nog drie favorieten uit de selectie van de 47ste editie van International Film Festival te bekijken. Op zondag 29 april draaien we Arrhythmia, Jimmie en All You Can Eat Buddha, stuk voor stuk films die in de top van de IFFR Publieksprijs zijn geëindigd en alleen tijdens IFFR Gemist  Continue Reading »

Food Film Festival Deventer 20, 21 en 22 april

Written on april 4, 2018 at 17:05, by

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april vindt de 7e editie van het Food Film Festival Deventer plaats. Met bijzonder smakelijke films en genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken. Via deze website kunnen er nu kaarten gekocht worden voor de verschillende programma-onderdelen. Vrijdag starten we met een proeverij bij Wagging Finger  Continue Reading »

Viking Film & Theater: van 2 naar 1

Written on april 3, 2018 at 17:14, by

Twee locaties. Én organisaties. Én 150 vrijwilligers. Die straks samen één zijn. Dat kan alleen maar met mensen die daar ongelooflijk veel zin in hebben. Of krijgen! Want zeg nou zelf, als je straks mag zeggen dat je vrijwilliger bent van Viking Film & Theater, dé hotspot van Deventer, dat is toch fantastisch? Dat je  Continue Reading »

Veelgestelde Vragen Viking Film & Theater

Written on maart 26, 2018 at 16:36, by

Wanneer gaat de Viking eigenlijk open? Hoeveel zalen komen er? Kan ik straks ook een hapje eten voor de voorstelling of film? Wat gebeurt er met de oude locaties? De antwoorden op deze vragen vindt u op onze speciale bouwsite. Daar hebben we de meest gestelde vragen gebundeld. Heeft u ook een vraag aan ons?  Continue Reading »

Grand Depart Ronde van Vedett

Written on maart 19, 2018 at 18:42, by

Op maandag 2 april, tweede paasdag, vindt de derde editie van de Ronde van Vedett plaats, het wielerparcours door het Deventer Bergkwartier. De Grand Depart is ook dit jaar in filmhuis De Keizer, op vrijdag 30 maart. In samenwerking met de organisatie van de Ronde van Vedett is er gezocht naar een programma met voor  Continue Reading »

Deventer Boekenweek

Written on maart 12, 2018 at 16:33, by

Wat een feest in Boekenstad Deventer! Van 10 t/m 18 maart vieren wij de Deventer Boekenweek. Een dikke week vol met schrijvers, columnisten in cafés, theater, kerk en boekhandel. En natuurlijk ook films, muziek, theater en wetenschap met Natuur als thema! In het filmhuis zijn de films Les Gardiennes, Dorst en De Wilde Stad onderdeel van de Boekenweek.  Continue Reading »

Website: Harco Rutgers & Aarnoud Meijer