Skip to Content

Yearly Archives: 2019

MIMIK Film + Theater + Horeca

Written on maart 20, 2019 at 09:33, by

MIMIK. De nieuwe culturele uitgaansplek in Deventer! Bij het nieuwe pand aan de IJssel hoort een naam die past bij de mogelijkheden en onze ambities. Die nieuwe naam is Mimik Waarom Mimik ? Iedere voorstelling – of die zich nu op het filmdoek of op het podium afspeelt – is in de basis overdracht van  Continue Reading »

Presentatie Mimik Film Theater Horeca

Written on maart 13, 2019 at 11:00, by

Graag nodigen we iedereen uit om bij te praten over het veelbesproken nieuwe onderkomen van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde aan de IJssel. Directeur Rob van den Hove zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie geven. Rob legt je graag uit wat onze ambities zijn en waarom deze zo belangrijk zijn voor alle inwoners van  Continue Reading »

De Viking krijgt een nieuwe naam

Written on maart 11, 2019 at 17:31, by

De organisatie die Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde inmiddels samen vormen, staat nu nog bekend onder de naam Viking Film en Theater. Maar dat verandert binnenkort! Viking is de werktitel waarmee de voorbereidingen van het nieuwe filmtheater startten. De naam Viking wijst echter vooral naar het verleden. Het nieuwe filmtheater aan de IJssel wil  Continue Reading »

De Beste Films van 10 jaar Cineville te zien op 24 maart

Written on maart 5, 2019 at 16:50, by

Cineville bestaat tien jaar! Om dat te vieren trekt het platform voor filmfanaten op zondag 24 maart door het land met tien van de beste films van het afgelopen decennium, samengesteld door Cineville- pashouders. Publiekslievelingen als Moonlight, La Grande Bellezza, Jagten en Black Swan zijn nog één keer te zien op het grote doek. Cinevillepashouders  Continue Reading »

Filmprogramma Deventer Boekenweek 2019

Written on februari 27, 2019 at 14:14, by

Van 23 t/m 31 maart vieren wij de Boekenweek in Deventer! Een dikke week vol met schrijvers, columnisten in cafés, theater en boekhandel. En natuurlijk ook films, beeldende kunst, muziek, theater en wetenschap met De Moeder de vrouw als thema!  Natuurlijk zie je bij ons weer films die passen bij het thema: Mary Shelley  over  Continue Reading »

De belangrijkste Oscarwinnaars bij ons te zien!

Written on februari 25, 2019 at 17:11, by

De Oscars zijn zondag 24 februari uitgereikt en bij ons zijn momenteel de volgende Oscarwinnaars te zien: 🏆🏆🏆 Green Book – Beste Film, Beste Mannelijke Bijrol en Beste Originele Scenario 🏆🏆🏆 Roma – Beste Regisseur, Beste Niet Engelstalige Film en Beste Camerawerk (op veler verzoek weer te zien) 🏆 Free Solo – Beste Documentaire (op  Continue Reading »

Lift tijdelijk buiten gebruik

Written on februari 25, 2019 at 11:12, by

Vanwege een storing is onze lift op 5 maart buiten gebruik. Onze excuses voor het ongemak.  

Kinderfilms in de voorjaarsvakantie en kleurwedstrijd!

Written on februari 13, 2019 at 13:23, by

In de voorjaarsvakantie van 17 t/m 24 februari hebben we weer de leukste kinderfilms voor jou! Natuurlijk kun je genieten van een heerlijk pyjama ontbijt en mag je iedere dag komen knutselen. Hou je van kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd! Hieronder zie je wat er allemaal te doen is en kun je de  Continue Reading »

VANAF 1 APRIL ALLEEN PINNEN AAN DE KASSA EN DE BAR

Written on februari 8, 2019 at 14:56, by

Vanaf 1 april kunt u uw kaartjes aan de kassa en uw drankjes aan de bar alleen per pin betalen. Contante betalingen zijn dan niet meer mogelijk. Dit zal voor u als bezoeker even wennen zijn. Graag leggen we u uit waarom we vanaf 1 april alleen nog maar pinbetalingen accepteren. Een van de redenen  Continue Reading »

Jeugdfilms in de voorjaarsvakantie en kleurwedstrijd

Written on januari 30, 2019 at 17:04, by

Ook in de voorjaarsvakantie van 17 t/m 24 februari hebben we weer de leukste kinderfilms voor jou! Natuurlijk kun je genieten van een heerlijk pyjama ontbijt en mag je iedere dag komen knutselen. Hou je van kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd! Hieronder zie je wat er allemaal te doen is en kun je  Continue Reading »

Website: Harco Rutgers & Aarnoud Meijer