Op zondag 24 september vertonen we een voorpremière van de film Walk With Me. Met voorafgaand een stiltewandeling van Gradatus, onder leiding van Dennis van den Brand. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De film begint om 16.15 uur.

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht.

Wandel voor de film met Dennis mee en herontdek wat stilte met je doet. Tijdens de wandeling maakt hij je bewust van je lichaam, van iedere stap die je zet en van de prachtige natuur. Ervaar hoe de rust weer terugkeert in jouw lichaam. De stilte brengt je in contact met je ware zelf en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden die intuïtief opkomen.

Kaarten voor de stiltewandeling kosten € 5,- en koop je los van je filmkaartje (beiden op deze website). Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De wandeling start bij de trap die naar de spoorbrug leidt, aan de kant van Deventer.