Beste Filmhuis-bezoeker,

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen tot en met 1 juni 2020 af te gelasten. Op deze manier hopen wij onze bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van de verdere verspreiding van het corona virus. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd en gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Heb je een kaartje gereserveerd voor een filmvoorstelling? Dan hoef je niets doen. De reservering vervalt automatisch.

Update: Heb je één of meerdere kaartjes gekocht voor een voorstelling in filmhuis De Keizer en wil je restitutie van de door jou aangekochte tickets? Stuur dan de volgende gegevens naar ons speciale e-mail adres annulering@mimik.nl:

  • Bestelnummer (online gekochte kaarten) of ticketnummers (aan de kassa gekocht)
  • IBAN waarop je het bedrag wilt hebben overgemaakt
  • Tenaamstelling van dit bankrekeningnummer

We hebben inmiddels van meerdere bezoekers het bericht mogen ontvangen dat ze geen geld terug verwachten, maar dat ze het kaartje graag willen doneren. Daarvoor grote dank. Als je dit ook wilt met (een deel van) jouw kaartje(s), horen we het natuurlijk graag. Ook dan mag je een mailtje sturen naar annulering@mimik.nl.

Update: we werken nu ook samen met Picl zodat je thuis kunt genieten van de films. Met Picl kijk je een deel van de films die op dit moment in het filmhuis zouden draaien en het afgelopen jaar bij ons hebben gedraaid, bij je thuis.   Zo hoef je nu geen films te missen en wordt thuis blijven een stuk leuker! Kijk op Picl hoe het werkt. Er kunnen nog nieuwe films bijkomen.

Blijf gezond, en hopelijk zien we elkaar snel weer terug bij De Keizer.

Houd voor actuele informatie deze website in de gaten.

Laatste update: maandag 24 maart 12.54 uur.