In samenwerking met de Deventer Schouwburg organiseren we weer een ode aan de B-film. Op vrijdag 12 februari is er om 20.30 uur een optreden van B-Movie Orchestra en aansluitend (22.45 uur) kan je naar de nieuwe film van de gebroeders Coen: Hail, Caesar!. Kaarten voor het optreden en de film (inclusief een beugel Grolsch) kosten € 19,50 en kunnen uitsluitend bij de Deventer Schouwburg worden gekocht.

De B-Movie Orchestra is een visuele en auditieve belevenis! The best of the worst. Denk Sergio Leone, denk Dirty Harry, denk James Bond, een ‘femme fatale’ zoals Ursula Andress. Geliefd bij DWDD die het terugkerende item ‘het beste duet’ voor ze bedacht. De mooiste soundtracks van de charmante rafelranden van de B-film cinema, live aangestuurde filmbeelden, gebracht door de twee verleidelijke Cinematic Fever Girls en tien musici in strakke pakken.

Een muzikale komedie van Joel en Ethan Coen (No Country for Old Men, True Grit, Fargo). In Hail, Caesar! volgen we een dag uit het leven van ‘fixer’ Eddie Mannix, in het glamoureuze Hollywood van de jaren 50. De taak van de fixer is het (schandalige) privéleven van filmsterren ook echt behind the scenes te houden. Tijdens de opnames van het klassieke epos Hail, Caesar! moet Mannix flink aan de bak, wanneer filmster Baird Whitlock wordt ontvoerd door een mysterieuze organisatie genaamd ‘The Future’.