Cinekid komt weer naar Deventer in de vakantie!

Van 20 t/m 27 oktober is het weer tijd voor het Cinekid film festival! Cinekid is een filmfestival voor kinderen van 3 tot 14 jaar.

Maandag 21 en woensdag 23 oktober mag je weer in je pyjama naar de film tijdens het inmiddels beroemde pyjama ontbijt, dit keer met de nieuwe film van Solan & Ludwig.

Donderdag kan je tussen 13:00 en 14:00 meedoen met de workshop Wandelen in je eigen tekening. Voordat de films beginnen kan er weer geknutseld worden. Maak bijvoorbeeld een masker of een fantasiebeest. In de pauze staat er een gratis glaasje ranja klaar.

De volgende films zijn in de herfstvakantie bij ons te zien:

Animaatjes (3+) : 7 korte originele en grappige animaties voor de allerkleinste

Lotte Op Zoek Naar De Draken (4+) : een vrolijke avontuur over het hondje Lotte en haar een zusje Roosi.

Solan & Ludwig Gaan Naar de Maan (4+): Solan & Ludwig nemen deel aan een internationale race naar de maan, geleid door de briljante uitvinder Reodor. Solan wordt ingeschakeld als dappere astronaut, maar niets loopt zoals gepland.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (6+): Een kleurrijk avontuur over kleine kapitein Morten op zijn speelgoedboot.

CatVideoFest : Een compilatie van de allerleukste kattenfilmpjes!

Binti (8+) : De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden.

ZOOks (8+) : Een modern sprookje over een wereld waar de natuur verboden is.

Kapsalon Romy (8+) : Als de bejaarde kapster Stine niet haar dochter maar haar kleindochter Romy in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid is dit het begin van een groot avontuur.

Wallay (11+) : Een prachtig verhaal over familie, identiteit, je eigen plek vinden, cultuur en een jonge dappere jongen die naar de andere kant van de oceaan moet reizen om een deel van zichzelf te vinden. Winnaar Cinekid Leeuw Beste Kinderfilm 2017