Eindeloos veel activiteiten in Deventer om het jaar mee af te sluiten. Theater, muziek, films, exposities en literatuur: van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december staan er tijdens Eindeloos Festival ruim 50 culturele activiteiten op het programma waarmee Deventer een eind breit aan 2016!

Bij ons kan je op dinsdag 27 december naar de film Utlimo Tango en aansluitend organiseert Tango Abrazo een Argentijnse Tangosalon in de foyer. Op donderdag 29 december neemt hooggewaardeerd filmcursusdocent Jan Salden je met The Magnificent Seven mee op een zeer persoonlijke filmreis. Aan de hand van zeven fragmenten blikt hij terug op het meest vormende medium uit zijn leven. Voor kinderen (en ouders!) is er op 28 december het Buurman & Buurman Pyjama-ontbijt. Verder vertonen we de premières La La Land en A Street Cat Named Bob.

Het Eindeloos Festival vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde, Filmhuis De Keizer, het Burgerweeshuis, het Theaterschip, Kunstenlab en de cafés in de binnenstad. De afgelopen jaren stond het programma in het teken van humor met als titel ‘Humorfestival’. Dit jaar wordt het thema losgelaten zodat er nog meer ruimte is voor nieuwe activiteiten. In het programma voor 2016 staat het einde centraal: van het einde van het jaar tot het laatste lied, van een uitgelezen verhaal tot de slotscène van een film, van een terugblik op het afgelopen jaar tot het einde van liefde en de dood.