Wij van filmhuis De Keizer zijn benieuwd wat je van onze informatievoorziening vindt. Hoe weet je welke films bij ons te zien zijn? Wanneer en hoe laat ze draaien? Wat vind je van onze verschillende uitingen? Met deze informatie kunnen we ons beleid optimaliseren en beter inspelen op jullie wensen. De enquête neemt slechts 5 à 10 minuten tijd in beslag. Met het invullen van deze enquête maak je kans op het winnen van 2 vrijkaarten. De enquête is hier in te vullen tot en met 23 december 2016: http://q-r.to/keizer.

In maart dit jaar zijn we overgestapt van een maandprogramma naar een programma per week. Dit houdt in dat we sindsdien iedere maandag het programma voor de nieuwe filmweek (donderdag t/m woensdag) vastleggen. Hierdoor kunnen we meer premières vertonen en populaire films langer laten draaien. Met de uitbrengdata van films wordt nog wel eens geschoven en dat maakte het lastig om per maand te blijven programmeren. Met deze nieuwe wijze van programmeren kunnen we je een actueler programma bieden.

Op dit moment proberen we je op verschillende manieren op de hoogte te houden van ons programma: met name via deze website, de wekelijkse nieuwsbrief per e-mail, de weekfolder, ons weekprogramma in de Stedendriehoek, het programma per twee maanden waarin we films aankondigen en via onze sociale media. Met bovenstaande enquête willen we erachter komen welke uitingen het meest gebruikt worden en hoe jullie ze beoordelen. Alvast bedankt voor het invullen!