Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer Filmclub De Première. Bij Filmclub De Première zijn de mooiste en nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste keuze uit het aanbod van films die nog moeten uitkomen: literatuurverfilmingen, drama en het beste van de grote festivals. De afgelopen jaren hebben de leden van filmclub De Première onder meer The Imitation Game,  Amour en Philomena gezien nog voordat deze films hun Nederlandse première beleefden.

Filmclub De Première biedt vanaf september 2015 weer fraaie voorpremières van de mooiste films die op uitkomen staan, de grote winnaars van de festivals van Cannes en Berlijn zijn (onder voorbehoud) al vastgelegd. De films worden (indien gewenst) ingeleid en voor een kopje koffie of thee en iets lekkers wordt door het filmhuis gezorgd.

De deelnamekosten voor de reeks van 9 voorstellingen bedragen komend seizoen € 82,50, inclusief een gratis vriendenpas van filmhuis De Keizer! (vrienden van filmhuis De Keizer betalen € 67,50). Aanmelden doet u door middel van de bon in onderstaande folder. Uw aanmelding dient uiterlijk 18 augustus binnen te zijn.

Filmclub De Première 2015-2016