Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer Filmclub De Première. Bij Filmclub De Première zijn de mooiste en nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer.

We maken een bewuste keuze uit het aanbod van films die nog moeten uitkomen: literatuurverfilmingen, drama en het beste van de grote festivals. De afgelopen jaren hebben de leden van Filmclub De Première onder meer de Oscarwinnaars The Imitation Game en Spotlight gezien, maar ook festivalfavorieten als Amour, Youth en 45 Years werden in Filmclub De Première vertoond nog voordat deze films hun Nederlandse première beleefden.

Filmclub De Première biedt ook in 2016 en 2017 weer fraaie voorpremières van de mooiste films die op uitkomen staan, de grote winnaar van het festival van Cannes is bijvoorbeeld al vastgelegd.

De films worden (indien gewenst) ingeleid en voor een kopje koffie of thee en iets lekkers wordt door het filmhuis gezorgd. Alle voorstellingen worden gehouden in de comfortabele zalen van filmhuis De Keizer.

De deelnamekosten voor de reeks van 9 voorstellingen bedragen komend seizoen € 91,50 inclusief een gratis vriendenpas van filmhuis De Keizer! (vrienden van Filmhuis De Keizer betalen € 76,50).

Meer informatie en een opgavebon vind je in onderstaande folder. De aanmelding dient uiterlijk 19 augustus binnen te zijn. De voorstellingen op vrijdag om 09.30 en 10.00 uur en dinsdag om 09.30 uur zijn helaas volgeboekt. Er is nog wel plek op zaterdag 13.30 uur, maandag 10.30 uur en dinsdag 10.00 uur. Zaterdagmiddag is nog met een inleiding door Johan Bunt.

folder Filmclub De Première