Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer Filmclub De Première. Bij Filmclub De Première zijn de mooiste nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste keuze uit het aanbod van films die nog moeten uitkomen: literatuurverfilmingen, drama en het beste van de grote festivals. Films met veel geweld laten we links liggen. De afgelopen jaren hebben de leden van filmclub De Première onder meer La Grande Bellezza, Amour, A Weekend in Paris en Philomena gezien, nog voordat deze films hun Nederlandse première beleefden.

Filmclub De Première biedt ook in 2014 en 2015 fraaie voorpremières van de mooiste films die op uitkomen staan, de grote winnaars van de festivals van Cannes en Berlijn zijn (onder voorbehoud) al vastgelegd. De films worden ingeleid, voor een kopje koffie of thee en iets lekkers wordt door het filmhuis gezorgd. Alle voorstellingen worden gehouden in de comfortabele zalen van filmhuis De Keizer.

Meer informatie is te vinden in de folder van Filmclub De Première, verkrijgbaar in filmhuis De Keizer of hier te downloaden. In deze folder zit ook een aanmeldingsbon. Aanmeldingen middels deze bon kunnen t/m 18 augustus ingeleverd worden aan de kassa of opgestuurd worden.

Let op: de voorstellingen op vrijdagochtend met inleiding zitten al vol.