We hebben een recordaantal bezoekers mogen ontvangen in 2018: 58.981! Een stijging van bijna 4% ten opzichte van 2017. Vooral de winter en het najaar waren de bezoekcijfers erg goed, in de zomer waren de bezoekcijfers door het extreem mooie weer een stuk minder.

Van de 302 verschillende films die er te zien waren was de film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri het best bezocht, gevolgd door The Post, Darkest Hour, Todos lo Saben en Cold War. Deze laatste film is momenteel nog te zien.

Door een groei van het aantal vrijwillige medewerkers is het mogelijk om in 2019 ook structureel op de zaterdagmiddag te programmeren, waarmee een langverwachte wens in vervulling gaat. Met deze nieuwe uitgebreide programmering werken we gestaag toe naar de verhuizing naar Viking Film & Theater. Hier kan het programma nogmaals flink uitgebreid worden door de verdubbeling van het aantal zalen.

De komende maanden verwacht het filmhuis opnieuw recorddrukte met grote titels als The Favourite, Stan & Ollie, Mary, Queen of Scots, Werk Ohne Autor, Green Book en If Beale Street Could Talk.

Dankjewel voor jullie filmbezoeken in het afgelopen jaar en op naar heel veel mooie films in 2019!