Tijdens de voorjaarsvakantie van zondag 19 t/m zondag 26 februari zijn iedere dag de kinderfilms Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace (van 4 tot 10 jaar) en Lukas & Abel: Vleugelbroertjes (van 6 tot 12 jaar) te zien.

Ook organiseren we weer samen met De Noorman een Pyjama-ontbijt op woensdag 22 februari. Je mag je in je mooiste pyjama of onesie naar de film Emil & Ida van de Hazelhoeve (vanaf 4 jaar). Naar de boeken van Astrid Lindgren! Vanaf 9.00 uur staat er een lekker Zweeds ontbijt klaar en om 10.00 uur begint de film.

De workshop Wandelen in je Eigen Tekening (vanaf 5 jaar) zorgt dat je fantasie op hol slaat! Met behulp van de Tele-Tekening-Machine van De Toonwerkplaats kom je virtueel terecht in je eigen tekening. Deze workshop is op woensdag 22 februari tussen 13.00 en 14.00 uur doorlopend te bezoeken.

Je kan ook weer meedoen aan een kleurplaatactie. Kleur de speciale kleurplaat van Solan & Ludwig, lever deze voor 27 januari bij ons in en maak kans op de dvd van Solan & Ludwig en de Sneeuwmachine!

Verder kan je iedere dag een wafel op een stokje (van Crêpes en Smoothies) versieren en opeten. Dit kost slechts € 1,-. Daarnaast kan je in deze vakantie weer knutselen en kleuren. En in de pauze van de films is er gratis ranja.