Tijdens de kerstvakantie van dinsdag 27 december t/m zaterdag 7 januari zijn dagelijks de jeugdfilms Julius in Winterland en Sepp de Wolvenvriend te zien. Ook vertonen we Buurman & Buurman – Al 40 Jaar Beste Vrienden! en Casper & Emma: Een Vrolijk Kerstfeest.

Daarnaast hebben we een aantal bijzondere voorstellingen en activiteiten. Op woensdag 28 december kan je weer in je mooiste pyjama of onesie naar het Buurman & Buurman Pyjama-ontbijt! Voorafgaand aan de film verzorgt De Noorman een lekker ontbijt. Zaterdag 31 december sluiten we het jaar feestelijk af met het Oliebollenfeest: voor aanvang van en in de pauze van de films kan je oliebollen versieren (en opeten) en kinderchampagne drinken. In het nieuwe jaar geeft Michiel Bos van De Toonwerkplaats twee workshops: op maandag 2 januari een workshop Beeldverhaal en op donderdag 5 januari een workshop Monteren.

Op alle dagen kan je voor aanvang en in de pauze van de films kleurplaten kleuren, flipboekjes maken en wolvenmaskers knutselen. In de pauze van de films is er gratis ranja.

Voor meer informatie en alle voorstellingen zie de speciale kerstvakantiefolder.