In de vakantie hebben we weer leuke kinderfilms, een pyjama-ontbijtje en de workshop wandelen in je eigen tekening! Van zondag 21 april t/m zondag 5 mei zijn er extra films. Je kunt nu al je kaartjes kopen. Klik op de film voor de de tijden of bekijk onze speciale jeugdvakantie folder

MISSING LINK 
De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Vanaf 6 jaar.

CIRCUS NOËL
Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Vanaf 6 jaar.

GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES
Wanneer de inspecteur Gordon, een pad, met pensioen gaat, kan hij het politiebureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy. Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp. Vanaf 4 jaar.

BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS!
Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis (2017) gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Vanaf 4 jaar.

PYJAMA ONTBIJT BUURMAN & BUURMAN HEBBEN EEN NIEUW HUIS

In je mooiste pyjama naar de film! Dat is nog eens chill in je vakantie! Voordat we naar Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis (2017) gaan kijken gaan we eerst samen ontbijten in pyjama. De Noorman zorgt voor een lekkere broodjes, fruit, melk en een sapje. Natuurlijk mogen ook de volwassenen in pyjama! Vanaf 4 jaar.

WORKSHOP WANDELEN IN JE EIGEN TEKENING
2 mei tussen 13:00 en 14:00 voorafgaand aan de films.  Met behulp van de Tele-Tekening-Machine  van De Toonwerkplaats kom je virtueel terecht in je eigen tekening! Je maakt eerst een tekening, daarna word je voor een ‘greenscreen’ gefilmd terwijl je speelt dat je in jouw tekening bent. Deze twee beelden worden gecombineerd zodat het net lijkt alsof je door jouw eigen tekening wandelt, rent, zwemt of zweeft. Als je eenmaal gezien hebt wat de mogelijkheden zijn, dan slaat je fantasie op hol! Na de films vertonen we dit op groot scherm.

Iedere dag mag je voordat de films beginnen komen knutselen en kleuren. Maak  bijvoorbeeld je eigen masker, een fantasiebeest,  een doorzichtige tekening of ga aan de slag met een flipboekje.