Ook in de voorjaarsvakantie van 17 t/m 24 februari hebben we weer de leukste kinderfilms voor jou! Natuurlijk kun je genieten van een heerlijk pyjama ontbijt en mag je iedere dag komen knutselen. Hou je van kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd! Hieronder zie je wat er allemaal te doen is en kun je de kleurplaten downloaden.

Films

  • Ernest & Celestine Winterpret Een super lieve film voor kinderen vanaf 3 jaar.  Gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.
  • Maya de Bij: De Honingspelen : de nieuwe avonturen van Maya de vrolijke en nieuwsgierige bij. Vanaf 4 jaar
  • De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Geniet van de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever. Vanaf 4 jaar.
  • Superjuffie : Een leuk verhaal over Juf Josje. Ze is een heel gewone juf die verandert  in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als de dieren hulp nodig hebben. Vanaf 6 jaar.

Pyjama ontbijt met Maya de Bij

In je mooiste pyjama naar de film! Dat is nog eens chill in je vakantie! Voordat we naar de nieuwste avonturen Maya de Bij van gaan kijken gaan we eerst samen ontbijten. De Noorman zorgt voor een lekkere broodjes, fruit, melk en een sapje. Natuurlijk mogen ook de volwassenen in pyjama! Woensdag 20 februari. Start ontbijt 9.00 start film 9.45 . Kijk hier voor meer informatie: Pyjama ontbijt met Maya de Bij

Kleurwedstrijd

Ben jij dol op kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd met een kleurplaat van Ernest en Celestine en wie weet win jij een mooi boek! De kleurplaat vindt je online en ze liggen bij het filmhuis. Vergeet niet je naam en je telefoonnummer of email adres op de kleurplaat te schrijven. Succes!

Ernest en Celestine Kleurplaat[1].pdf

Ernest en Celestine Kleurplaat[2].pdf

Knutselen

Iedere dag kan er weer geknutseld en gekleurd worden voordat de film begint. Maak  bijvoorbeeld je eigen masker, een fantasiebeest,  een doorzichtige tekening of ga aan de slag met een flipboekje.