In de voorjaarsvakantie zijn er van zondag 28 februari t/m zondag 6 maart dagelijks jeugdfilms bij ons te zien. We vertonen de films Reis Naar het Noorden (7+) en Buurman & Buurman – Al 40 Jaar Beste Vrienden! (3+).

Verder hebben we op zondag 28 februari en woensdag 2 maart IDFA Junior on Tour 2016 (8+), een programma met de drie mooiste jeugddocumentaires van het International Documentary Festival Amsterdam, met het thema ‘wie ben ik’. Op woensdag 2 maart kan je na daarna nog meedoen aan de IDFA workshop: Wees Stil. Hierbij gaan bezoekers aan de slag met het ontwerpen van een eigen miniatuur-documentaire-filmset met zichzelf in de hoofdrol. De workshop is gratis in combinatie met een filmkaartje van IDFA Junior on Tour 2016 (€ 6,50, jeugdfilmfan/voordeel met je biebpas: € 5,50). Je betaalt slechts € 2,- als je alleen wilt deelnemen aan de workshop.

Tot slot hebben we woensdagochtend 2 maart (wegens succes) weer een Buurman & Buurman Pyjama-ontbijt. Je mag dan in je pyjama naar de nieuwe film van Buurman & Buurman. Van tevoren wordt er eerst samen ontbeten, met broodjes, fruit, melk en een sapje. De entree voor film & ontbijt is € 10,-, jeugdfilmfans betalen € 9,-.