Op zondag 26 april is de vierde editie van het Slow Food Film Festival Deventer in filmhuis De Keizer. Met bijzonder smakelijke films en tussendoor genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken.

De arrangementen voor de hele dag, ochtend en middag zijn uitverkocht. Er zijn nog wel losse kaarten voor de films beschikbaar á € 10,50 (vriend/CJP/student/lid Slow Food € 8,50). Afhankelijk van de filmkeuze is dit inclusief iets lekkers bij de koffie of bij de borrel.

Het totale programma omvat zes films: de documentaires Sergio Herman – Fucking Perfect, over de 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman, Fed Up, over de Amerikaanse voedselindustrie en de rol van suiker, Food Chains, over een revolutie in de voedselketen van Florida en Portret van een Tuin, een ode aan de (moes)tuin en haar tuiniers. Verder vertonen we de speelfilms Chef, een komedie over een chef-kok die een eigen restaurant op wielen begint, en The Hundred-Foot Journey, waarin het Indiase gezin Kadam een Indiaas restaurant opent in Zuid-Frankrijk.

Bij een aantal films zijn gastsprekers aanwezig en is er ruimte voor de nodige discussie.

blokkenschema klein