Binnenkort gaat MIMIK, het prachtige nieuwe Theater en Filmhuis van Deventer open!

MIMIK is de magische optelsom van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde. Beide organisaties leverden vele decennia een substantiële bijdrage aan het culturele leven in Deventer. 

Vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, café en bar; bij MIMIK is heel veel mogelijk. Film, toneel, muziek, cabaret, festivals, recepties, diners, jubileumfeest, debat; noem het en het kan. MIMIK is van iedereen, voor iedereen, en dankzij het omvangrijke team kan zelfs gezegd worden door iedereen. Geen drempels, altijd open en altijd iets te doen.

Onze prachtige nieuwe locatie aan de Welle is een stuk groter dan de huidige locaties, daarom zijn wij hard opzoek naar uitbreiding van ons geweldige vrijwilligersteam.

Er zijn diverse functies en taken die door vrijwilligers worden vervult. Zo kan je aan de slag als gastvrouw/heer, als kaartcontroleur of ben je zaalwacht bij theatervoorstellingen. Je kan de horeca ondersteunen tijdens het verzorgen van de pauze bij een theatervoorstelling of je geeft een rondleiding door het prachtige pand. Je kan je inzetten op het secretariaat en heb je affiniteit met techniek, dan kan je opgeleid worden om te ondersteunen bij film – en/of theatertechniek.

Wat vragen wij van jou:

  • Affiniteit met cultuur, film, theater
  • Een service gerichte instelling
  • Je bent 3 keer per maand beschikbaar

Wat krijg je van ons?

  • Altijd gratis naar de film met je MIMIK medewerkerspas
  • Korting op diverse theatervoorstellingen
  • Het hele jaar door diverse leuke activiteiten waaronder een Zomerfeest, Nieuwjaarsfeest en Taart & Film

Voel je je aangesproken en wil je graag onderdeel worden van onze geweldige groep vrijwilligers en je inzetten voor MIMIK,  vul dan het aanmeldingsformulier in.

Heb je vragen en/of wil je meer informatie neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Marit Luttmer via marit@mimik.nl

We zien uit naar je komst! Meer dan welkom!