We willen onze nieuwe theaterzaal namelijk geschikt maken voor filmvoorstellingen en daar hebben we nog zo’n €80.000 voor nodig. Niet weinig, maar als al onze Vrienden eenmalig €20,- bijdragen, zijn we een serieuze stap dichter bij ons doel: van MIMIK iets bijzonders maken.
Met de filmfaciliteiten in de theaterzaal kunnen we het nieuwe pand optimaal gebruiken en bijzondere films vertonen op de dagen dat we geen theatervoorstelling in huis hebben. We willen graag het pand maximaal kunnen inzetten, wat natuurlijk bijdraagt aan onze exploitatie.

Kunnen we je verleiden? Doe je mee? Onze dank is groot!
Om die dank te onderstrepen, komt je naam de hele openingsmaand, bij iedere filmvoorstelling langs in de aftiteling. En dat is al snel zo’n 500 keer. En als we de theaterzaal ook als filmzaal kunnen inzetten wel 600 keer. Je wordt nog beroemd!

Doe mee je met ons mee?

We ontvangen je gift graag op NL40 RABO 0324 6384 50 t.n.v. St. MIMIK o.v.v. ‘Film in de theaterzaal.

Betaling kan ook via deze link: Film in de theaterzaal. Deze opent een website van paymentprovider Mollie. Kies hier je eigen bank uit en de rest wijst zich vanzelf.

Je gift kun je ook pinnen aan de kassa in Filmhuis De Keizer.

Als je liever meer schenkt, mag dat uiteraard. MIMIK heeft ANBI-status waardoor een deel van je gift mogelijk aftrekbaar is. Neem hiervoor contact op met Rob ( directeur ) via rob@mimik.nl

Nieuwsgierig? Bellen en mailen mag altijd: 0570 – 618822 info@mimik.nl

Dank je wel, namens,
Anton, Hoofd programmering MIMIK | Filmhuis De Keizer
Sanne, Theaterprogrammeur MIMIK | Theater Bouwkunde
Rob, Directeur MIMIK