De boze heks moppert er op los in het bos. Met haar toverkunsten plaagt ze graag de dieren uit het bos. De egel, de uil, de haas en de merel zijn een beetje bang voor de heks, maar ook wel nieuwsgierig naar wat ze allemaal doet en kan. Vana 4 jaar.

Hannah Kraan schreef verrukkelijke verhalen over een heks, soms een gemene en tegelijk ook kwetsbaar heksje en over alle dieren die met haar samen leven. Deze verhalen zijn door Didi Hovingh, met silhouetten en warme kleuren, heel mooi in beeld gebracht. De vertel- zang- en dialoogstem van Loes Luca speelt fantastisch met alle verschillende karakters.

Deze film is onderdeel van het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Het festivalprogramma bestaat uit fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. Dit is een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek. Het Taartrovers Film Festival wordt feestelijk geopend met een kinderboekenbal.

Het festival gaat dagelijks van start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een kaartje voor de film kost € 9,-. Voor én na de film kan je op vertoon van je filmkaartje vrij spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
De Boze Heks
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Didi Hovingh
  • Met: de stem van Loes Luca
  • Land: Nederland
  • Jaar: 1999
  • Duur: 45 min.
  • Taal: Nederlands gesproken