Te zien in de voorjaarsvakantie. Stip & Vlek doen weer gek bestaat uit zes charmante verhaaltjes waarmee twee guitige langoren met de toepasselijke namen Stip & Vlek, opvoeders vertederen en peuters en kleuters de opwinding bezorgen die ontstaat bij de herkenning en verkenning van hun leefwereld.

Bollenbakkers: de magen van Stip en Vlek knorren van de honger, maar er is geen kruimeltje brood meer in huis. Wel ontdekken ze allerlei ingrediënten waarmee ze zelf broodjes kunnen bakken.
Ondersteboven: Stip & Vlek bezoeken het circus en raken onder de indruk van het optreden van de acrobatengroep The Flying Kaninis. Zouden Stip en Vlek ook op hun oren kunnen staan?
Waterpokken: Stip heeft koorts en veel meer stippen dan normaal. Hij heeft de waterpokken. Dan heeft Vlek meer vlekken dan normaal. Vlek is besmet en heeft nu ook de waterpokken.
Sprookjesschoenen: Stip en Vlek testen waterplassen. Hun schoenen en kleren worden nat. Nieuwsgierig stappen ze een rondreizende schoenenwinkel binnen. De winkel verkoopt sprookjesschoenen en prinsessenkleren.
Spoorzoekers: Stip en Vlek wandelen in het bos. Ze zijn op zoek naar cantharellen. Als ze nu maar niet verdwalen! Gelukkig staan er wegwijzers; 'n gele, 'n rode en 'n blauwe.
Disco: Stip en Vlek hebben hun huisje omgetoverd in een disco. Met hun vriendjes vieren ze oud en nieuw. De buurman komt klagen dat de muziek veel te luid staat. Maar Stip en Vlek horen niet wat hij zegt.

Vanaf 2 jaar.

Speciaal voor onze kleine bezoekers zetten we het geluid wat zachter en doen we het licht niet helemaal uit.
Stip & Vlek Doen Weer Gek
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Lotta & Uzi Geffenblad
  • Land: Zweden
  • Jaar: 2013
  • Duur: 40 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB