Esc.rec. presenteert alweer de 38ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH). Tevens de vijfde junior editie. De junior edities hebben een leuk en uitdagend programma voor zowel kinderen als volwassenen. Deze editie bestaat uit twee delen: een workshop en een een optreden.

Tijdens de VHS Anatomie Workshop herleven we het verleden door gloednieuwe films te maken met oude tapes. Na een introductie over de geschiedenis en techniek achter de VHS tape leren de deelnemers hoe je met innovatieve knip- en plaktechnieken oude films kan vermaken tot een totaal nieuw ding. De VHS Anatomie Workshop is een initiatief van kunstenaar en filmmaker Niek Hilkmann en maakt onderdeel uit van zijn media-archeologische project Keer Op Keer Weer.

Er kunnen maximaal 12 personen meedoen aan deze workshop (je kan vanwege dit lage aantal alleen kaarten kopen en niet reserveren). De minimum leeftijd is 10 jaar en de workshop is minstens net zo leuk voor volwassenen. Het meebrengen van eigen videobanden wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. De resultaten van deze workshop worden na afloop vertoond in de filmzaal, waar ze een nieuwe soundtrack krijgen in een live optreden van Toktek. Als je meedoet aan de workshop krijg je ook een kaartje voor de voorstelling.
ACSH JUNIOR: VHS ANATOMIE WORKSHOP
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Niek Hilkmann
  • Jaar: 2015
  • Duur: 150 min.