Esc.rec. presenteert alweer de 38ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH). Tevens de vijfde junior editie. De junior edities hebben een leuk en uitdagend programma voor zowel kinderen als volwassenen. Deze editie bestaat uit twee delen: een workshop en een een optreden.

Toktek is de artiestennaam van muzikant en kunstenaar Tom Verbruggen. Toktek heeft een groot vermogen tot improvisatie wat ontstaat omdat hij zelf zijn eigen instrumenten bouwt en verbouwt (circuitbending). Synths, speelgoed en computers worden instrumenten met een compleet eigen geluid en worden aangestuurd door middel van joysticks. Alles wordt door hem live gesampeld, verdraaid en weer terug gesmeten om zo een structuur te creëren waarin het verwachtingspatroon geen kans krijgt. Hij geeft zijn publiek telkens opnieuw het 'you ain't seen nothing yet' gevoel.

In deze junior editie van ACSH maakt Toktek live de soundtrack bij de video's die eerder gemaakt zijn in de VHS Anatomie Workshop. Hij zal hierbij ook het geluid van de videobanden als bronmateriaal gebruiken!
ACSH JUNIOR: TOKTEK
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Tom Verbruggen
  • Land: Nederland
  • Jaar: 2015
  • Duur: 60 min.