Deze film is onderdeel van het Slow Food Film Festival Deventer. Topchef Sergio Herman neemt een radicale beslissing: hij sluit de deuren van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis. Sergio Herman, Fucking Perfect volgt de topchef gedurende het jaar van de grote ommekeer.

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten. Sergio Herman, Fucking Perfect is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

"Als Sergio Herman, Fucking Perfect één ding duidelijk maakt over het leven dat de perfectionistische, gepassioneerde, rusteloze chef-kok leeft, is het dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan." (Cinema.nl****)

Cameraman Remko Schnorr is aanwezig voor een nabespreking. Regisseur Willemiek Kluijfhout is helaas verhinderd.

Deze film is onderdeel van het vierde Slow Food Film Festival Deventer op zondag 26 april. Met bijzonder smakelijke films en tussendoor genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken. We pakken dit jaar groots uit met een programma van maar liefst zes films. Tussendoor is er lekkers bij de koffie, een lunch en een borrel. Er zijn arrangementen voor de hele dag, ochtend en middag te koop. Losse kaarten voor de films zijn na de Pasen beschikbaar, indien er nog plek is.

SFFFD: SERGIO HERMAN, FUCKING PERFECT
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Willemiek Kluijfhout
  • Met: Sergio Herman, Ellemieke Herman-Vermolen e.a.
  • Land: Nederland
  • Jaar: 2015
  • Duur: 80 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB