In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in je vakantie! Voordat we naar de nieuwste avonturen van Buurman & Buurman gaan kijken gaan we eerst samen ontbijten. De Noorman zorgt voor een lekkere broodjes, fruit, melk en een sapje. Natuurlijk mogen ook de volwassenen in pyjama! A je to!

Vrijdag 28/12 start ontbijt 9.00 start film 9.45
Donderdag 3/1 start ontbijt 9.00 start film 9.45

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A Je To!

De entree voor film & ontbijt is € 12,-, jeugdfilmfans en vrienden betalen € 11,-. Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan op tijd een kaartje. Reserveren is voor deze voorstelling niet mogelijk.

Adviesleeftijd: 4+

Buurman & Buurman Pyjama-Ontbijt
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Marek Beneš
  • Met: stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen
  • Land: Tsjechië
  • Jaar: 2018
  • Duur: 60 min.
  • Taal: Nederlands gesproken