In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in je vakantie! Voordat we naar de nieuwste avonturen van Buurman & Buurman gaan kijken gaan we eerst samen ontbijten. De Noorman zorgt voor een lekkere broodjes, fruit, melk en een sapje. Natuurlijk mogen ook de volwassenen in pyjama! A je to!

Donderdag 2/5 start ontbijt 9.00 start film 9.45

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis (2017) gaat er weer van alles mis tijdens het klussen.

Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar.

"Met zorg gemaakt door de animatiestudio van Marek Beneš. De Nederlandse stemmen worden weer monter ingesproken door Kees Prins en Siem van Leeuwen." (Volkskrant***)
Buurman & Buurman Pyjama-Ontbijt
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Marek Beneš
  • Met: stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen
  • Land: Tsjechië
  • Jaar: 2017
  • Duur: 60 min.
  • Taal: Nederlands gesproken