Een kort programma van animaties van twee Russisch/Franse animatoren Yulia Aronova en Olesya Shchukina. Yulia maakt een dromerige film over een heel bijzondere moeder, een moeder die een vliegtuig is! Olesha tekent, knipt en plakt.

Heldere, kleurrijke animaties met verhalen en beelden die ontroeren. In een van haar films zien we grote mensen door de ogen van een klein meisje; alleen maar benen. Kris kras lopen ze door elkaar. Deze wirwar van benen lijkt wel een donker woud! Het meisje raakt haar moeder kwijt in dit benenwoud. Zal ze haar weer vinden?

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar weer bij ons terecht voor Het Fantastisch Kinderfilm Festival. Dit jaar is het thema ‘Kronkel en Slinger’; pak je koffer en reis mee! De kinderfilms nemen je mee op pad naar bijzondere plekken, ver weg en dichtbij. Over water en land, door de lucht en in dromen. Het leukste van het festival is dat alle kinderen die naar de film gaan mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding: met een verrekijker en kaart vind je je weg. Speel mee met de koffer memorie, vertoon een schaduw voorstelling in de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, maak je eigen picknick met groenten & fruit uit wagonnetjes en teken een ansichtkaart en doe hem direct op de bus. Dus kies een bestemming, boek een kaartje en stap op!

Kaarten kosten € 9,- per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. Een ticket is geldig voor één filmvertoning en geeft (op dezelfde dag) gratis toegang tot de workshops.

Adviesleeftijd: 2+
MIJN MOEDER IS EEN VLIEGTUIG
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Yulia Aronova en Olesya Shchukina
  • Land: Frankrijk/Rusland
  • Jaar: 2013
  • Duur: 28 min.
  • Taal: niet gesproken
  • Meer over deze film via IMDB