Bijzondere en grappige animatiefilm over kleine gebeurtenissen, die aansluiten bij de leefwereld van de allerjongsten. De animaties zijn gebaseerd op de prentenboeken van Stina Wirsen, waarin ze op mooie wijze, helder en fantasievol de emoties van kleine kinderen verbeeldt.

De wezens in de film zijn aantrekkelijk en vreemd tegelijk, innemend en geloofwaardig. In de film, die bestaat uit acht korte verhaaltjes over onder andere logeren, opruimen en een wedstrijdje wie iets het beste kan, is tenslotte iedereen weg. Wie is waar?

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar weer bij ons terecht voor Het Fantastisch Kinderfilm Festival. Dit jaar is het thema ‘Kronkel en Slinger’; pak je koffer en reis mee! De kinderfilms nemen je mee op pad naar bijzondere plekken, ver weg en dichtbij. Over water en land, door de lucht en in dromen. Het leukste van het festival is dat alle kinderen die naar de film gaan mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding: met een verrekijker en kaart vind je je weg. Speel mee met de koffer memorie, vertoon een schaduw voorstelling in de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, maak je eigen picknick met groenten & fruit uit wagonnetjes en teken een ansichtkaart en doe hem direct op de bus. Dus kies een bestemming, boek een kaartje en stap op!

Kaarten kosten € 9,- per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. Een ticket is geldig voor één filmvertoning en geeft (op dezelfde dag) gratis toegang tot de workshops.

Adviesleeftijd: 2+
WIE IS WAAR?
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Jessica Laurén
  • Land: Zweden
  • Jaar: 2011
  • Duur: 25 min.
  • Taal: Nederlands gesproken