Konijn en Eekhoorn wonen naast elkaar en ze zijn bovenal twee dikke vrienden. Het zijn lekkerbekken en levensgenieters, ze smullen van worteltjes en noten, hun leven is mooi.

Toch krijgen op een dag ruzie. In de nacht neemt Eekhoorn zijn koffers en gaat er vandoor, maar in het bos loert de vos, die ook een lekkerbek is. Zullen Eekhoorn en Konijn het samen redden? Een mooie animatie over vrienden, avonturen en de goede dingen van het leven. Deze film wordt vertoond met een paar korte animaties met worteltjes in alle geuren en kleuren.

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar weer bij ons terecht voor Het Fantastisch Kinderfilm Festival. Dit jaar is het thema ‘Kronkel en Slinger’; pak je koffer en reis mee! De kinderfilms nemen je mee op pad naar bijzondere plekken, ver weg en dichtbij. Over water en land, door de lucht en in dromen. Het leukste van het festival is dat alle kinderen die naar de film gaan mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding: met een verrekijker en kaart vind je je weg. Speel mee met de koffer memorie, vertoon een schaduw voorstelling in de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, maak je eigen picknick met groenten & fruit uit wagonnetjes en teken een ansichtkaart en doe hem direct op de bus. Dus kies een bestemming, boek een kaartje en stap op!

Kaarten kosten € 9,- per persoon, voor zowel kinderen als volwassenen. Een ticket is geldig voor één filmvertoning en geeft (op dezelfde dag) gratis toegang tot de workshops.

Adviesleeftijd: 4+
DE GEUR VAN WORTELTJES
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Arnaud Demuynck Rémi Durin
  • Land: België/Frankrijk
  • Jaar: 2015
  • Duur: 45 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB