Zondag 23 april. Deze lunch is onderdeel van het Slow Food Film Festival Deventer. De lunch op zondag tijdens het festival wordt verzorgd in en door Theaterrestaurant Bouwkunde.

Chef Pieter van de Pavoordt, sous chef Nickey Vlierhuis en het keukenteam werken zoveel mogelijk met duurzame en biologische ingrediënten. Er wordt stoer gekookt, maar nooit grof en smaak staat altijd voorop. Restaurant Bouwkunde wordt door de restaurantgidsen geroemd om de goede prijs-kwaliteitverhouding en de interessante wijnkaart van gastvrouw en vinologe Heleen Boom. Voor deze lunch wordt vooral gebruik gemaakt van producten uit de regio. Er worden zowel warme als koude gerechten geserveerd. De lunch is inclusief wijn, sap en water.

Er zijn maximaal 50 plaatsen voor de lunch beschikbaar en losse kaarten kosten € 25,00. Er is ook een passe-partout voor de zondag inclusief lunch te koop, via deze pagina. Deze kaarten zijn te koop t/m vrijdag 21 april 18.00 uur. Let op: er kunnen geen kaarten gereserveerd worden.

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 april is de zesde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Een festival vol bijzondere en smakelijke documentaires en films. Tussendoor is het genieten van lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Slow Food IJsselvallei en YFM Deventer. Mede mogelijk gemaakt door Deventer Cultuur Club.
Slow Food Lunch
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie:
  • Jaar: 2016
  • Duur: 90 min.