Zaterdag 22 april. Deze dag is onderdeel van het Slow Food Film Festival Deventer. Op zaterdag organiseert Mr. (Mister) Hapje Kop Tot Kont. Mr. Hapje is een jong festivalcateringbedrijf, die het Slow Food/YFM-gedachtegoed hoog in het vaandel heeft staan. Mr. Hapje neemt je mee in de wereld van vergeten delen van het rund en varken en van vergeten groentes.

Het programma deze dag is aangepast:
’s Middags tussen 13.00 en 17.00 uur zijn er een aantal korte foodfilms te zien in het Kunstenlab (gratis toegankelijk). Om 16.00 uur geeft Herman van Slagerij Ter Weele een demonstratie uitbenen. Om 18.00 uur verzorgt Mr. Hapje een smakelijk en toegankelijk driegangendiner bij Piknik en er wordt afgesloten met de film Goddelijk Varken van Hans Dortmans.

Kaarten voor dit programma (workshop, diner en film) kosten € 25,-. Opgeven kan via lisa@mrhapje.nl.

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 april is de zesde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Een festival vol bijzondere en smakelijke documentaires en films. Tussendoor is het genieten van lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Slow Food IJsselvallei en YFM Deventer. Mede mogelijk gemaakt door Deventer Cultuur Club.
Mr. Hapje presenteert Kop Tot Kont
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie:
  • Jaar: 2017
  • Duur: 0 min.