Op zaterdag 23 april vertonen we de film Craft - Drink Better Beer met aansluitend een bierproeverij, in het kader van het eerste lustrum van het Slow Food Film Festival Deventer.

Craft - Drink Better Beer is een film over bierbrouwen. Overal in Amerika zijn kleine brouwers in opkomst die op eigen inventieve wijze bier brouwen. De film belicht craftbier revolutie in de VS, het brouwproces en laat heel veel brouwers aan het woord over hun passie voor ‘beter’ bier.

Na het zien van deze film gaan we zelf bier proeven. Eddy van der Ploeg van BIERenKENNIS verzorgt een bierproeverij met zes bijzondere speciaalbieren in De Fermerie. Hier lopen we na de film gezamenlijk heen. De bierproeverij duurt ongeveer 2 uur.

Kaarten voor deze film + bierproeverij kosten € 15,- (vriend/CJP/student/lid Slow Food € 13,-, Cineville € 9,-). Let op: er kunnen geen kaarten gereserveerd worden, alleen gekocht.

Op zondag 24 april is de vijfde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Met bijzonder smakelijke films en tussendoor genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken. Het Slow Food Film Festival Deventer wordt georganiseerd in samenwerking met Slow Food IJsselvallei.
CRAFT - DRINK BETTER BEER + BIERPROEVERIJ
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Craig Noble
  • Land: Verenigde Staten
  • Jaar: 2014
  • Duur: 62 min.
  • Taal: Engels gesproken, Niet ondertiteld