In de meivakantie, op dinsdag 3 mei, gaan wij heerlijke pannenkoeken bakken die jij zelf mag beleggen en versieren! Jij bent welkom om een pannenkoek te eten vanaf 12.30 uur en om 13.30 gaan wij samen de film kijken: Hocus Pocus met Alfons Alfrink.

De 7-jarige Alfons Alfrink wil heel graag een hond. Het liefst precies zo één als de oude magiër heeft. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Alfons is ervan overtuigd dat hij zijn droom waar kan maken. Hij heeft hier alleen wat magie voor nodig. Helaas is dat niet zo makkelijk als Alfons dacht. Gelukkig komt zijn droom toch uit. Maar wel op de meest onverwachte manier. Alfons Alfrink, Alfie Atking, Alfons Alberg: het populaire karaktertje dat bedacht en geïllustreerd is door schrijfster Gunilla Bergstörm in 1972 heeft in middels vele verschillende namen. Met een boekenreeks bestaande uit meer dan 25 titels en 7 miljoen verkochte exemplaren in 30 verschillende talen is Alfons Alfrink bekend onder generaties over de hele wereld.

"Lieve Noorse animatiefilm met een heldere plot, frisse tekeningen en leuke swingliedjes." (de Volkskrant****)

Adviesleeftijd: 4+

De entree is € 10,- inclusief film, pannenkoeken en een glaasje ranja (jeugdfilmfan/vriend € 9,-, Cineville € 4,-). De pannenkoeken worden verzorgd door De Noorman.
Hocus Pocus Pannenkoek!
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Torril Kove
  • Land: Noorwegen
  • Jaar: 2013
  • Duur: 72 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB