Zondag 23 april. Deze film is onderdeel van het Slow Food Film Festival Deventer. Theater of Life vertelt het verhaal over de Refettorio Ambrosiano, een zeer bijzondere gaarkeuken, opgericht tijdens de EXPO 2015 van Milaan door de Italiaanse meesterkok Massimo Bottura.

Massimo is eigenaar en chef van de Osteria Francescana, in 2016 uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Hij nodigde 60 van ’s werelds beste koks uit (waaronder Ferran Adrià, Joan Roca en René Redzepi) om samen met hem te koken voor de vluchtelingen en daklozen in Milaan. De ingrediënten voor deze bijzondere gerechten bestonden volledig uit de restjes van de maaltijden die tijdens de wereldtentoonstelling geserveerd werden.

Spreker: Lisa de Koning - voorzitter YFM Deventer.

Entree (inclusief hapje) € 10,50 (vriend/lid Slow Food € 8,50, CJP/onder 25 € 9,50, Cineville € 2,50). Er zijn ook arrangementen voor de hele zondag te koop, voor drie films + lunch in Restaurant Bouwkunde.

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 april is de zesde editie van het Slow Food Film Festival Deventer. Een festival vol bijzondere en smakelijke documentaires en films. Tussendoor is het genieten van lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Slow Food IJsselvallei en YFM Deventer. Mede mogelijk gemaakt door Deventer Cultuur Club.
Theater of Life
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Peter Svatek
  • Land: Canada
  • Jaar: 2016
  • Duur: 93 min.
  • Taal: Engels en Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Meer over deze film via IMDB