Te zien tijdens Cinekid in de herfstvakantie. Het filmfestival voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld.

Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt.

"Een veilige, vrolijke omgeving voor de kleuterdoelgroep." (de Volkskrant***)

Van 22 t/m 29 oktober is het weer tijd voor Cinekid. Op zondag 22 oktober openen we het festival en leggen we al vroeg de rode loper voor je uit. Naast de vele films kan je ieder dag maskers maken, monsters knutselen en kleuren. En je kan meedoen aan het pyjama-ontbijt, de workshop of een van de speciale knutselactiviteiten. Wij hebben er zin! Jij ook?
Cinekid: Casper & Emma De Bergen In
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Arne Lindtner Næss
  • Land: Noorwegen
  • Jaar: 2017
  • Duur: 83 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB