Op zondag 24 september is er voorafgaand aan de voorpremière van de film Walk With Me een stiltewandeling van Gradatus, onder leiding van Dennis van den Brand. Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat.

Wandel met Dennis mee en herontdek wat stilte met je doet. Tijdens de wandeling maakt hij je bewust van je lichaam, van iedere stap die je zet en van de prachtige natuur met al haar geuren, kleuren en geluiden. Ervaar hoe de rust weer terugkeert in jouw lichaam. De stilte brengt je in contact met je ware zelf en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden die intuïtief opkomen. Voel wat jij nodig hebt. De natuur is een grote inspiratiebron en heeft een kalmerende werking.

Kaarten voor deze speciale stiltewandeling kosten € 5,- en koop je los van je filmkaartje. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De wandeling start bij de trap die naar de spoorbrug leidt, aan de kant van Deventer.

Meer informatie over de film en kaarten kopen/reserveren kan hier.
Stiltewandeling Walk With Me
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Dennis van den Brand
  • Jaar: 0
  • Duur: 90 min.