Te zien en doen tijdens Cinekid in de herfstvakantie. Het filmfestival voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Op woensdag 25 oktober kan je voor aanvang van de film Ted Sieger's Molly Monster komen ontbijten in je mooiste pyjama!

Molly Monster wil er dolgraag bij zijn als haar nieuwe zusje of broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd. Maar dat gebeurt ver weg, achter de Wilde Heuvels. En hoe kan ze haar beste vriend Edison aan zijn verstand brengen dat hij niet jaloers hoeft te zijn? Zo begint Molly's avontuurlijke reis in deze fantasierijke en vrolijke 2D-animatiefilm voor de kleintjes.

Voordat de film begint zorgen we samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. De entree voor ontbijt & film is € 11,- (jeugdfilmfans € 10,-). Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan op tijd een kaartje! Reserveren is voor deze voorstelling niet mogelijk. Start ontbijt 09.00 uur, film 10.00 uur.

Van 22 t/m 29 oktober is het weer tijd voor Cinekid. Op zondag 22 oktober openen we het festival en leggen we al vroeg de rode loper voor je uit. Naast de vele films kan je ieder dag maskers maken, monsters knutselen en kleuren. En je kan meedoen aan het pyjama-ontbijt, de workshop of een van de speciale knutselactiviteiten. Wij hebben er zin! Jij ook?
Cinekid: Pyjama-ontbijt met Molly Monster
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Matthias Bruhn, Michael Ekblad en Ted Sieger
  • Land: Duitsland/Zweden/Zwitserland
  • Jaar: 2015
  • Duur: 72 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB