Tijdens het Eindeloos Festival kan je meedoen met de vijfde editie van de Dial Q Filmquiz. Is het de beste filmquiz van Nederland? Het zou zomaar kunnen. Niet voor niets is de quiz de afgelopen jaren steevast uitverkocht. Deze bonte mix van beeld, geluid en uitdagende vragenronden staat sowieso garant voor een spannend avondje filmplezier.

Hoe heet die ene acteur ook alweer? Welke films maakte die regisseur al eerder en welke titel had die klassieker nou toch? Muziekrondes, animatierondes en hersenbrekers. Alles komt voorbij, van klassiekers tot kersvers, van Hollywood tot arthouse, maar altijd laagdrempelig en leuk. Dé quiz voor iedereen die ook maar een beetje van film houdt. Doe in je eentje mee of – slimmer nog – met een team van maximaal vier personen. Tip: bestel snel je kaartjes, want ze vliegen de deur uit.

De filmquiz is een initiatief van Dial Q, een stel ervaren filmquizmakers uit Hoorn. De quiz duurt ongeveer 3 uur, inclusief prijsuitreiking. Je kan met een team van maximaal 4 personen meedoen. Entree: € 9,- per persoon (vriend € 7,-, onder CJP/25 € 8,-).
Eindeloos Festival: Dial Q Filmquiz #5
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie:
  • Met: Robert Jong, Bert Laan, Onno Lubbers, Paul Luiken en Guido van Olffen
  • Land: Nederland
  • Jaar: 2017
  • Duur: 180 min.