In de kerstvakantie kan je twee keer voor aanvang van de film Dikkertje Dap komen ontbijten in je mooiste pyjama of onesie! Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen.

Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt. Vanaf 4 jaar.

Voordat de film begint zorgen we samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. De entree voor ontbijt & film is € 11,- (jeugdfilmfans € 10,-). Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan op tijd een kaartje! Reserveren is voor deze voorstelling niet mogelijk. Start ontbijt 9.00 uur, film 10.00 uur.

"Dikkertje Dap is klein kinderdrama dat charmeert van begin tot eind." (Volkskrant****)

In de kerstvakantie vertonen we dagelijks mooie jeugdfilms: Dikkertje Dap, De Dieren uit het Hakkebakkebos en Rita & Krokodil. Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten. Er is weer een workshop Wandelen in je Eigen Tekening. Op zondag 31 december sluiten we het jaar feestelijk af met het Oliebollenfeest!
Pyjama-ontbijt met Dikkertje Dap
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Barbara Bredero
  • Met: Liam de Vries, Martijn Fischer, Egbert Jan Weeber e.a.
  • Land: Nederland
  • Jaar: 2017
  • Duur: 74 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB