In de voorjaarsvakantie mag je weer in je mooiste pyjama of onesie naar de film! Knuffelberen zijn ook welkom. Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy.

Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Vanaf 9.00 uur zorgen we samen met De Noorman voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Uiteraard mag je je beer ook meenemen! De entree voor ontbijt & film is € 11,- (jeugdfilmfans € 10,-). Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan op tijd een kaartje! Start ontbijt 9.00 uur, film 10.00 uur.

"Films die werkelijk leuk zijn voor het hele gezin zijn zeldzaam, daarom was de live-actionfilm over beertje Paddington uit 2014 zo'n fijne verrassing. King maakte er een onweerstaanbaar vrolijk avontuur van, oer-Brits, prachtig vormgegeven en vol geïnspireerde grapjes. Dit vervolg heeft diezelfde ingrediënten maar is nog iets beter." (VPRO*****)

vanaf 6 jaar.
Pyjama-ontbijt met Paddington 2
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Paul King
  • Met: stemmen van Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans, Frank Lammers e.a.
  • Land: Frankrijk/Groot Brittannië
  • Jaar: 2017
  • Duur: 103 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB