Prentenkoekjes is een verzamelprogramma van drie lieve, prachtig gemaakte animaties uit Letland voor de allerjongste bezoekers van ons festival. Vanaf 2 jaar.

De verhaaltjes, gebaseerd op prentenboeken gaan over een eigenwijs koekenmannetje, een poppetje in een herfstbos gemaakt van eikeltjes en tenslotte een verhaal over een rood potlood. Het potlood belandt door toedoen van een bromvlieg per ongeluk in de tuin van het prentenboek dat hij aan het kleuren was. Doordat het rode potlood nu niet verder kan kleuren blijven de bloemen en paddenstoelen in het verhaal wit.

Deze film is onderdeel van het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Het festivalprogramma bestaat uit fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. Dit is een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek. Het Taartrovers Film Festival wordt feestelijk geopend met een kinderboekenbal.

Het festival gaat dagelijks van start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een kaartje voor de film kost € 9,-. Voor én na de film kan je op vertoon van je filmkaartje vrij spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Prentenkoekjes
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Dace Rïdüze
  • Land: Letland
  • Jaar: 2014
  • Duur: 28 min.
  • Taal: niet gesproken
  • Meer over deze film via IMDB