Wie is er kwijt? Wie is er boos? De film ‘Wie...?’ is een verzameling van acht kleine verhalen over grote emoties. Over samen spelen, je speelgoed niet willen delen, over verdrietig zijn en hoe alles weer goed komt als je samen met oma koekjes bakt. Vanaf 3 jaar.

Spannende verhalen met een goed einde voor de allerjongsten gebaseerd op de beroemde prentenboeken van de Zweedse kinderboekenschrijfster en illustrator Stina Wirsén. De film Wie...? is speciaal voor het Taartrovers Film Festival in het Nederlands ingesproken en is voor het eerst in Nederland in de bioscoop te zien. In 2016 werd in deze serie ook al ‘Wie is waar?’ door ons festival vertaald.

Deze film is onderdeel van het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Het festivalprogramma bestaat uit fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. Dit is een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek. Het Taartrovers Film Festival wordt feestelijk geopend met een kinderboekenbal.

Het festival gaat dagelijks van start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een kaartje voor de film kost € 9,-. Voor én na de film kan je op vertoon van je filmkaartje vrij spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Wie...?
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Jessica Laurén
  • Land: Zweden
  • Jaar: 2010
  • Duur: 32 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB