Koyaa leeft in een boomhut. De spullen om hem heen werken niet altijd mee en leiden een eigen leven. In een slapstick animatie zien we hoe Koyaa telkens weer iets ingenieus bedenkt waardoor hij zijn opstandige spullen te slim af is. Een nieuwe ouderwetse lachfilm.

Boxi’s wereld speelt zich af op een bureau en bestaat uit papier, karton en schrijfgerei. Als de ventilator op het bureau wordt aangezet, gaat het stormen in Boxi’s wereld! Boxi is voor het eerst in de Nederlandse bioscopen te zien. Vanaf 3 jaar.

Dit filmprogramma is onderdeel van het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Het festivalprogramma bestaat uit fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. Dit is een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek. Het Taartrovers Film Festival wordt feestelijk geopend met een kinderboekenbal.

Het festival gaat dagelijks van start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een kaartje voor de film kost € 9,-. Voor én na de film kan je op vertoon van je filmkaartje vrij spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.
Koyaa & Boxi
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Kolja Saksida, Áron Gauder, Béla Klingl, Árpád Koós en Józef Sandor
  • Land: Hongarije/Slovenië
  • Jaar: 2017
  • Duur: 29 min.
  • Taal: niet gesproken