Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april vindt de 7e editie van het Food Film Festival Deventer plaats. Met bijzonder smakelijke films en genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken.

Vrijdag starten we met een proeverij bij Wagging Finger Distillery en de film Nederland Whiskyland. Zaterdag is er een heerlijk driegangendiner bij Restaurant Bouwkunde in combinatie met de film The Goddesses of Food, over vrouwelijke chef-koks.

Op zondag is er een uitgebreid filmprogramma te zien in filmhuis De Keizer: Cooking Up a Tribute: The Turkish Way, Silent Land, Bodemboeren + Koolstofboeren, Estomago: A Gastronomic Story en Apples: British to the Core. Bij een aantal films zijn sprekers aanwezig voor een inleiding en nagesprek. Verder is er die dag een speciaal programma van voedseljournalist Janno Lanjouw, de Food Film Fragmentenshow: filmfragmenten en debat over ons voedselsysteem. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en Natuur en Milieu Overijssel.

Tussendoor is er een soeplunch met onder andere soepen van Boer aan tafel. Bij de koffie in de ochtend wordt iets lekkers van De Noorman geserveerd. Voor de borrel ’s middags is er IESSEL Cider verkrijgbaar en verzorgt Lisa de Koning een selectie van prachtige producten om van te proeven.

Prijzen:
* Een passe-partout voor de hele dag zondag (3 films + lunch + hapjes) kost € 42,50 (vriend filmhuis/lid Slow Food € 37,50 | Cineville € 20,-). Deze is te koop via deze pagina. Als je een passe-partout koopt, krijg je van ons een e-mail met de vraag welke films je wil zien.
* Losse kaarten voor de films kosten € 10,50 (vriend filmhuis/lid Slow Food € 8,50 - | CJP/onder 25 € 9,50 | Cineville € 2,50); dit is inclusief het lekkers bij de koffie of de borrel. Deze kaarten zijn te koop via de aparte filmpagina's.
* Losse kaarten voor de lunch (inclusief 1 drankje) kosten € 15,- en zijn te koop via de pagina van de soeplunch.

Het Food Film Festival Deventer is een samenwerking tussen filmhuis De Keizer, Slow Food IJsselvallei en Slow Food Youth Network Nederland (en SFYN Deventer).
Food Film Festival Deventer
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie:
  • Jaar: 2018
  • Duur: 0 min.