Te zien tijdens het Cinekid Festival in de herfstvakantie. Iedere dag mag voordat de film begint mag je komen knutselen en tekenen. Maak je eigen flipboekje, een masker, je eigen fantasiebeest of maak een tekening in laagjes.

Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert. Als het kerstfeest nadert verkleedt de eend zich als de Kerstman. Hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine. Genomineerd als Beste Kinderfilm Cinekid Festival 2017.

Erik Tijman, Hoofd Programma Cinekid:"De Grote Boze Vos is de nieuwe film Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm. De resulterende film is een speelse animatie voor de hele familie, die het vakmanschap van de hedendaagse hoogstaande Franse animatiewereld symboliseert."
Vanaf 6 jaar.

Let op! De trailer is helaas niet beschikbaar in het Nederlands. De film is wel Nederlands gesproken.
Cinekid:  De Grote Boze Vos & Andere Verhalen
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Benjamin Renner , Patrick Imbert
  • Land: Frankrijk
  • Jaar: 2017
  • Duur: 80 min.
  • Taal: Nederlands gesproken